Trouwdienst pastor

Je hebt redenen om je huwelijk niet in de kerk in te laten zegenen. Misschien is er een bijzondere redenen waardoor er in je eigen kerkelijke gemeente geen mogelijkheid is? Of je bent niet (meer) zo vertrouwd met een kerkelijke huwelijksinzegening?

Toch beleef je jullie trouwen als meer dan een wettelijke overeenkomst en zou je daar toch graag een invulling aan geven? Dan willen we je graag van dienst zijn.

We hebben ruime ervaring in het voorbereiden en uitvoeren van huwelijksdiensten, zowel binnen als buiten kerkelijke vormen. Graag willen we met jullie in gesprek gaan om samen inhoud te geven aan jullie huwelijksdienst.

Ter voorbereiding van ons huwelijk zijn wij op een prettige manier bij Jan en Greetje ontvangen. Wij hebben fijne gesprekken gehad en mogen leren wat het huwelijk inhoudt. Jan gaf aan onze huwelijksdienst een zeer professionele en ontspannen sfeer, zodat wij ontzettend hebben genoten van onze trouwdienst.

Jan en Anja Daling, Smilde

Alvast meer weten over onze werkwijze en tarieven? Download hier de informatiebrochure (PDF). Of neem contact met ons op:

Op zoek naar een dominee of pastor voor jullie trouwdienst?

We horen graag van jullie. Als je onderstaand formulier invult krijg je van ons snel een reactie. We bespreken dan jullie wensen. De eerste ontmoeting is altijd een gratis vrijblijvende kennismaking.
Meer weten over Eenheid Geeft Kracht?

Lees meer over onze visie en werkwijze.

Lees hier wat anderen over Jan Hofman zeggen.

Lees hier de blog: Hoe leer ik voor mezelf opkomen?