Geestelijke zorg thuis

Wanneer u gezond bent, is het moeilijk voor te stellen wat ziek zijn met een mens doet. Als u ongeneeslijke ziek wordt, verandert er van alles in uw leven.

Levensvragen die meestal niet aan de oppervlakte van ons bestaan liggen komen haast vanzelf boven. Meestal is er ook tijd om na te denken over het leven, over wat er is geweest en wat u nog graag wilt.

Misschien maakt u zich zorgen over de laatste fase van uw leven. Als het levenseinde dichterbij komt, is het heel menselijk dat er onder andere de volgende levensvragen naar boven komen:

  • Hoe gebruik ik mijn tijd?
  • Wie wil ik nog ontvangen en wie niet?
  • Wat heb ik betekend in mijn leven?
  • Hoe raak ik verzoend met mijn leven of met bepaalde mensen?
  • Wat als ik mijn gevoel van waardigheid verlies?

Het delen van deze vragen, het vertellen van uw verhaal, uw gedachten en gevoelens, kortom uw hart luchten, kan helpen.

Iemand van buiten, die goed kan luisteren en met wie u op vertrouwelijke wijze kunt spreken, kan zeer behulpzaam zijn. Ook kan uw uitvaart ter sprake komen met eventueel de verzorging van een uitvaartdienst.

Jan is erg betrokken, kan zich goed in leven in de beleving wereld van de patint en is deskundig en heeft oog voor de mens en zijn schepper.

Geert Sijbring

Meer weten over onze werkwijze, mogelijkheden en tarieven? Download hier de informatie over Geestelijke zorg thuis (PDF). Of neem contact met ons op:

Behoefte om over levensvragen te praten?

We horen graag van u. De eerste ontmoeting is altijd een gratis vrijblijvende kennismaking. In dit gesprek stellen we samen vast of wij kunnen helpen.
Meer weten over Eenheid Geeft Kracht?

Lees meer over onze visie en werkwijze.

Lees hier wat anderen over Jan Hofman zeggen.

Lees hier de blog: Ouderen verdienen de beste zorg en ondersteuning