Life coaching

Uw gevoel van veiligheid, geborgenheid, eigenwaarde staat onder druk of is weggevallen bij stress en verdriet. U hebt het gevoel dat alles overhoop ligt door bijvoorbeeld verlies van werk, een geliefde of een echtscheiding. U bent op zoek naar richting in uw leven.

U hebt niet direct behoefte aan een psychiater of psycholoog. U hebt meer behoefte aan iemand waar u uw verhaal kwijt kan, iemand die naast u wil staan en met u op weg wil gaan om uit de verwarde en benauwende gedachten of omstandigheden te komen.

Eenheid Geeft Kracht biedt een luisterend oor en wil samen met u op zoek gaan naar antwoorden. Het resultaat daarvan is dat u:

  • de richting van uw leven weer in eigen hand heeft.
  • duidelijk voor ogen hebt hoe het verder moet.
  • rust vindt in uw gedachten en omstandigheden.

Jan is erg betrokken en deskundig. Hij kan zich goed inleven in de belevingswereld van de clint. Hij heeft daarbij oog voor de mens en zijn schepper.

Geert Sijbring, Assen

Alvast meer weten over onze werkwijze en tarieven? Download hier de PDF ‘Life Coaching Werkwijze‘. Of neem contact met ons op:

Op zoek naar een luisterend oor of coach?

We horen graag van u. Als u onderstaand formulier invult krijgt u van ons snel een reactie. We bespreken dan uw wensen. De eerste ontmoeting is altijd een gratis vrijblijvende kennismaking.
Meer weten over Eenheid Geeft Kracht?

Lees meer over onze visie en werkwijze.

Lees hier wat anderen over Jan Hofman zeggen.

Lees hier de blog: Hoe leer ik voor mezelf opkomen?