Rouw en verlies

Wie iemand of iets kwijtraakt komt in rouw. Dat kan gebeuren bij het sterven van een geliefde, verlies van werk, verlies van gezondheid, echtscheiding, verlies van een lichaamsdeel etc.

Rouwverwerking

Verlies is iets ingrijpends waar tijd voor nodig is om het te verwerken. Dat doet iedereen op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. Mensen denken en voelen vaak verschillende dingen. De één is vooral boos, de ander vooral verdrietig en weer een ander is opgelucht.

Misschien hebt u een leeg gevoel, misschien voelt u verschillende emoties tegelijk. Rouwen is voor veel mensen een intense en moeilijke periode in hun leven. U hoeft het niet alleen te doen.

We zijn dankbaar dat we via Eenheid Geeft Kracht, door Jan en Greetje, het begrip en de ondersteuning hebben gevonden bij het verwerken van het verlies van onze (schoon)moeder. Een heel duidelijk verhaal gehad hoe de rouw in elkaar steek en hoe je ermee om kunt gaan. Ook werd duidelijk hoe je de verschillende fases kunt herkennen bij jezelf of bij je partner en hoe je daarop kun anticiperen. Het is raar gezegd maar wij bevelen hen van harte bij u aan.

Familie A.J. Roessink, Finsterwolde

Alvast meer weten over onze werkwijze en tarieven? Download hier de PDF ‘Werkwijze Rouw & Verlies‘. Of neem contact met ons op:

Op zoek naar een luisterend oor?

We horen graag van u. Als u onderstaand formulier invult krijgt u van ons snel een reactie. We bespreken dan uw wensen. De eerste ontmoeting is altijd een gratis vrijblijvende kennismaking.
Meer weten over Eenheid Geeft Kracht?

Lees meer over onze visie en werkwijze.

Lees hier wat anderen over Jan Hofman zeggen.

Lees hier de blog: Hoe ga je om met verlies?