Spanningen in je relatie

Als het niet meer loopt. Je bent al een aantal jaren getrouwd en dan merk je dat het niet meer gaat? Je wilt geen echtscheiding, maar hoe nu verder?

We gaan graag met jullie in gesprek onder het motto ‘Je kunt altijd opnieuw beginnen’. Waarin we eerlijk met elkaar willen spreken over de basis van jullie huwelijk.

Waarom slagen sommige echtparen en falen anderen? Is het een kwestie van toeval? Ook bespreken we tien redenen om niet te scheiden.

Kies voor de relatie die je bent aangegaan, verlies niet waaraan je begonnen bent. Doe een investering om je huwelijk/relatie te redden. Het is de moeite waard voor jezelf en ook voor je eventuele kinderen.

We helpen je vanuit onze eigen huwelijkservaring en opleiding graag op weg om terug te vinden wat je verloren hebt of inzicht te geven als je relatie op een dood spoor zit, zodat je samen verder kunt om elkaar weer te begrijpen, elkaar weer met andere ogen te gaan zien en om elkaar weer lief te hebben.

Jan en Greetje heb ik leren kennen als mensen die met passie voor God en met bewogenheid voor mensen anderen helpen en ondersteunen. Beide putten daarbij uit diepe persoonlijke ervaringen waardoor ze beide ook dicht naast anderen kunnen staan. Juist voor herstel en genezing op het relationele vlak ken ik ze als mensen die weten te verbinden in dubbele betekenis. In de eerste plaats om mensen weer opnieuw met elkaar in verbinding te brengen als relaties stukgegaan zijn en in de tweede plaats verbinden als wonden zijn geslagen. Van harte aanbevolen!

Rene Millenaar

Aan de slag met je relatie? Download hier informatie over werkwijze en kosten (PDF). Of neem contact met ons op:

Wil je ook weer werken aan je relatie?

We horen graag van je. Als je onderstaand formulier invult krijg je van ons snel een reactie. We bespreken dan jullie situatie. De eerste ontmoeting is altijd een gratis vrijblijvende kennismaking.
Meer weten over Eenheid Geeft Kracht?

Lees meer over onze visie en werkwijze.

Lees hier wat anderen over Jan Hofman zeggen.

Lees hier de blog: Bij elkaar blijven of uit elkaar gaan?